Sunday, June 25, 2006

Sedinta Consiliului Local al Sectorului 6 - 2006-06-15

Buna seara,

Acum vreo 10 zile am asistat la sedinta consiliului local al sectorului 6. O sedinta ordinara. Nimic deosebit.
Cand am ajuns eu in sala se discuta despre criteriile de eligibilitate pentru a avea acces pe listele de inscriere in cartierul Brancusi, pe anul 2006. S-au certat o vreme daca: cei care au domiciliul stabil in Bucuresti sector 6, dar de mai mult de 12 luni lucreaza in afara Bucurestiului; sau cei care nu muncesc de mai mult de 12 luni in sectorul 6 sunt eligibil ... ma rog, pana la urma au gasit ei o formula: 6 luni munca in s6 + domiciuliul stabil in s6 (parca!?) si au votat.
By the way: anul acest sunt intre 60 si maxim 200 locuri pentru inchiriere in cartierul Brancusi.

In sala erau prezent aproximativ 19 consilieri locali. Dintr-un total de 27 daca nu ma insel.
Oricum, de data aceasta atmosfera a fost mult mai serioasa decat de obicei. A adus un mic a atmosfera de lucru.


Dupa acel prim subiect despre criteriile de aligibilitate s-a trecut la un altul despre comunicarea Politia Comunitara - societatea. S-a hotarat ca partidele politice sa propuna reprezentanti ai comunicatii civile care sa participe intr-un for de discutii si consultanta cu Politia Comunitara. S-au auzit propunerile, s-a votat, totul a fost in regula.

Apoi a mai fost prezentat un proiect pentru o investitie pentru persoanele varstnice. Prezentarea proiectului a fost un pic romantzata, dar a trecut.

Dupa aceea un alt proiect referitor la un teren al Bisericii. Ce a fost interesant aici a fost faptul ca, desi a remarcat cineva dintre consilieri ca lipseste nu stiu ce documentatie tehnica din proiect, mai departe s-a votat in lipsa acestuia, luandu-se de buna o afimartie a directorului de departament din primarie care trebuia sa ataseze respectiva hartzoaga la dosar. Ma rog, detalii .... nu? :-))

Apoi am plecat pentru ca pe ordinea de zi erau subiecte la fel de sterse.
Vreau si eu sa particip la o sedinta in care se discuta constuirea unui MUZEU, sau a unor piste pentru biciclete sau orice altceva care sa arate ca se misca ceva in sectorul asta!

Mihai PALADE

Atasat se gasesc si cateva poze dupa agenda de discutii din ziua respectiva.



Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?